Actueel

Laatste nieuws

Doorcy lanceert digitale receptionist voor slimme toegang

Doorcy heeft een nieuw product toegevoegd: de Digitale Receptie. Deze digitale receptionist is een elegant staande terminal bij de ingang die naadloos samenwerkt met onze mobiele app. Deze innovatieve oplossing biedt talloze voordelen. Met de Digitale Receptie kun je je gasten vriendelijk en efficiënt verwelkomen, zonder zelf aanwezig te hoeven zijn.

Nieuwe QR-codes met eigen unieke stijl voor locaties

Doorcy heeft een nieuwe functie geïntroduceerd die het nog persoonlijker en herkenbaarder maakt om toegang te krijgen tot verschillende locaties.

Doorcy breidt instellingen tabblad uit in de app

Doorcy heeft een nieuwe functie toegevoegd aan zijn app. Het instellingen tabblad, waar gebruikers hun persoonlijke gegevens en voorkeuren kunnen aanpassen, is nu uitgebreid met meer opties en informatie.

Doorcy maakt slimme toegang mogelijk via smartwatches

Doorcy heeft een nieuwe functie gelanceerd die het nog makkelijker en sneller maakt om toegang te krijgen tot verschillende locaties. Met de nieuwe functie kunnen gebruikers nu ook scenes starten via hun smartwatch, zonder dat ze hun telefoon nodig hebben.

Meer vrijheid in het toevoegen en beheren van bezoekers

Doorcy wil slim gebouwbeheer bieden aan gebruikers, zodat ze deuren, verlichting en andere apparaten kunnen bedienen via een app. Onlangs hebben we een nieuwe functie geïntroduceerd die het verlenen van toegang aan bezoekers nog makkelijker en flexibeler maakt. Met de nieuwe functie kunnen Doorcy beheerders namelijk zelf gebruikers toevoegen en beheren, zonder dat ze afhankelijk zijn van een Doorcy reseller.

Doorcy maakt inloggen makkelijker met koppelcode

Geen gebruikersnaam en wachtwoord meer onthouden of invoeren om je slimme toegang te regelen: dat klinkt ideaal, toch? Dat vonden wij ook. Daarom hebben we een nieuwe functie geïntroduceerd die dit mogelijk maakt.

App nu ook beschikbaar in het Engels

De Doorcy-app is vanaf nu beschikbaar in zowel het Engels als het Nederlands. Tot nu toe was de Doorcy-app uitsluitend beschikbaar in het Nederlands, wat de toegankelijkheid voor potentiële gebruikers die de taal niet beheersen, beperkte.

Reserveringen nu nog slimmer met Doorcy

Doorcy introduceert een baanbrekende functie die het eenvoudiger maakt voor groepen om toegang te krijgen tot hun gereserveerde ruimte. Deze functie is speciaal ontwikkeld voor drukbezochte locaties zoals sporthallen.

Doorcy Maxi maakt werken in The Villy nog leuker en makkelijker

The Villy biedt bezoekers een flexibele, betaalbare werkplek waar ze zich thuis voelen. Met Doorcy wordt het nog makkelijker om gebruik te maken van hun ruimtes.

Doorcy maakt het MIVA toilet in de Glazen Boerderij toegankelijk voor iedereen

In 2021 is het amendement ‘Hoge Nood’ aangenomen in de raadsvergadering van Gemeente Meierijstad. Hierdoor moest er een mindervalidetoegankelijk toilet worden gerealiseerd in Schijndel. Dit MIVA toilet is te vinden in de Glazen Boerderij. De containerruimte is omgebouwd tot een toilet. Hierna moest het toilet dag en nacht toegankelijk gemaakt worden voor iedereen die er gebruik van wil maken. Deze veilige toegang wordt mogelijk gemaakt door Doorcy.

Meer controle met de QR code scanner!

Onlangs introduceerden we de QR-code functie in de Doorcy app. Met de lancering van deze functie is het gebruiksgemak van de Doorcy nog verder vergroot. Er kunnen QR-codes gegenereerd worden op verschillende niveaus. Zo kunnen gebruikers een QR code genereren voor een locatie of scene, maar ook voor een enkel apparaat.

Doorcy Tech Partner Salto

Sinds kort mag Doorcy zich met trots Salto Tech Partner noemen. Salto zet zich, samen met toonaangevende Tech Partners, in voor continue verbetering. Door Doorcy te koppelen aan Salto producten, wordt de bediening van de toegangsoplossingen van Salto nog eenvoudiger. Dankzij dit partnerschap kunnen we nu een innovatieve oplossing bieden die het mogelijk maakt om Salto producten te bedienen via Doorcy, waar je ook bent. Zo ontstaan er meer mogelijkheden binnen bestaande én nieuwe omgevingen.

Scannen zonder app

Eind 2022 introduceerden we de QR-code functie in de Doorcy app. De mogelijkheden van Doorcy in combinatie met QR-codes zijn vanaf nu nog verder uitgebreid.

Optionele driestandenschakelaar

De Doorcy app is wederom uitgebreid met een nieuwe functie! Dit keer hebben we het mogelijk gemaakt om een scene op drie verschillende manieren te schakelen: automatisch, aan en uit.

Fixes en nieuwe functies

We zijn blij te kunnen melden dat er nieuwe functies zijn toegevoegd aan de Doorcy app. Naast enkele kleine bugfixes zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd die het gebruiksgemak van de app ten goede komen.

Schakelen met 4G

Doorcy maakt het mogelijk om verschillende componenten in een gebouw met één gemakkelijke tool te bedienen. We staan daarbij voor simpele, maar doeltreffende hardware die aan de wensen van gebruikers voldoet. Ook de bediening van Doorcy moet aan die eisen voldoen. Tot nu toe was het echter niet makkelijk om Doorcy te laten werken op plaatsen waar geen elektra- of internetkabels lagen.

Automatisch schakelen

Doorcy is nog gebruiksvriendelijker en gemakkelijker in het gebruik nu het mogelijk is om te kiezen voor automatische schakelingen in de app. In het overzicht met relais is nu te zien of een apparaat, deur of lamp handmatig is aangezet of dat deze automatisch geschakeld worden in een scene.

Scene starten na inputpuls binnen tijdslot

Bij Doorcy blijven we onze systemen verbeteren op basis van ervaringen uit de praktijk. Onlangs bleek dat het voor veel gebruikers gemakkelijk zou zijn als een scene alleen gestart mag worden na een inputpuls binnen een tijdslot. Het starten van een scene na een inputpuls was al mogelijk, maar vanaf nu is het dus ook mogelijk om een tijdslot als voorwaarde te stellen voor het starten van een scene.

Externe API koppelingen

We werken continu aan nieuwe functies voor Doorcy. Ook nu zijn er een aantal API koppelingen toegevoegd om Doorcy nog makkelijker te beheren.

Meerdere Doorcy's aan één locatie

Wil je meerdere Doorcy's aan één locatie koppelen? Met de laatste update van de app is dit vanaf nu heel eenvoudig.

Android 8 ondersteuning

Door een nieuwe update wordt Doorcy vanaf nu ondersteund door Android 8.

Meerdere locaties en users

Als gebruiker kun je nu meerdere Doorcy's in beheer hebben en wisselen tussen de verschillende Doorcy's.

Doorcy API naar cloud

Het creëren van meer veiligheid is een van onze basisprincipes. Dit hebben we ook doorgevoerd in ons eigen product.

Reserveringen koppelen aan Doorcy

Tot nu toe werd iedere schakeling uitgevoerd met de app. Het plaatsen van een reservering was niet mogelijk...tot vandaag!

Ontwikkeling prototype

Doorcy begon als een slim deurbeleid tijdens de coronacrisis, maar werd omgebouwd tot een online beheerder voor gebouwen. De techniek werd omgebouwd, zodat er verschillende componenten in een gebouw aangestuurd kunnen worden met de Doorcy.

Samenwerking met iLOQ

Door onze samenwerking met iLOQ worden de mogelijkheden van Doorcy nog verder uitgebreid.

Nieuwe versie app beschikbaar in stores

Tot nu toe was het in de Doorcy app alleen mogelijk om complete scenes te schakelen. Met de nieuwe versie van de app, die vanaf vandaag te downloaden is in alle app stores, is het ook mogelijk om losse relais te schakelen. Tijdens de testfase werd al snel duidelijk dat het schakelen van losse relais een grote wens is.

Firmware upgrade

Wanneer Doorcy geüpdatet kan worden, moesten onze installateurs tot nu toe altijd naar de locatie. Met deze firmware upgrade is dat niet langer nodig!

Doorcy slaat nieuwe weg in

Tijdens de coronacrisis was er voor veel ondernemers en consumenten behoefte aan duidelijkheid. Wanneer we net gewend waren aan de ene maatregel, werd de volgende alweer ingevoerd. Eén van de maatregelen waar veel ondernemers moeite mee bleken te hebben, was het voeren van een duidelijk en eenvoudig deurbeleid.

Doorcy voor een slim deurbeleid

Gesloten winkels, stille sportscholen, uitgestorven cafés en lege straten. Het jaar begon nog nooit zo rustig als in 2021. Op 14 december kondigde Mark Rutte een lockdown aan die nog altijd voortduurt. Tegelijkertijd koppen kranten zo nu en dan het tegenovergestelde: “Koopjesgekte Black Friday drijft burgemeesters tot wanhoop” en recent nog “Drukte in parken vanwege mooi weer, politie grijpt op aantal plekken in”.