Meer vrijheid in het toevoegen en beheren van bezoekers

Geplaatst op:

Doorcy wil slim gebouwbeheer bieden aan gebruikers, zodat ze deuren, verlichting en andere apparaten kunnen bedienen via een app. Onlangs hebben we een nieuwe functie geïntroduceerd die het verlenen van toegang aan bezoekers nog makkelijker en flexibeler maakt. Met de nieuwe functie kunnen Doorcy beheerders namelijk zelf gebruikers toevoegen en beheren, zonder dat ze afhankelijk zijn van een Doorcy reseller.

Tot nu toe moesten nieuwe gebruikers altijd aangemeld worden via een Doorcy reseller, die de toegangsrechten en het abonnement regelde. Dit bleek echter gemakkelijker te kunnen, waardoor de aanmelding van een bezoeker sneller voltooid kan worden. Vooral gebruikers met meerdere Doorcy’s bleken deze wens te hebben. Zij willen bezoekers gemakkelijk en snel zelf aan kunnen maken. Bijvoorbeeld wanneer ze een familielid, een vriend, een collega of een klant toegang wilden verlenen op hun locatie.

Zelf aanmelden van bezoekers

Met de nieuwe functie kunnen Doorcy beheerders nu zelf gebruikers aanmaken via het beheerdersplatform. Ze kunnen een doorcy-id aanmaken voor hun bezoeker, en hem of haar toegang geven tot de gewenste locatie en scene. Ze kunnen ook de duur van de toegang instellen en eventueel de toegang weer intrekken als dat nodig is. Zo kunnen ze zelf hun slimme toegang beheren, zonder dat ze steeds contact op moeten nemen met hun Doorcy reseller.

Meer vrijheid voor gebruikers

Bij Doorcy luisteren we naar de wensen van onze klanten, om hen zo meer gemak en vrijheid te bieden. Door het toevoegen van deze nieuwe functie, kunnen beheerders hun gebruikers toevoegen en beheren. Zo blijft Doorcy zich ontwikkelen en blijven de mogelijkheden van ons systeem groeien. We streven naar een toekomst waarin iedereen overal eenvoudig en veilig scenes kan starten.

Onze oplossing past zich aan iedere situatie aan. Of je nu een winkel, een restaurant, een kantoor, een school, een zorginstelling of een ander openbaar gebouw beheert, Doorcy kan voldoen aan je specifieke behoeften en wensen. Doorcy werkt ook samen met bestaande systemen, waardoor het makkelijk te implementeren is in elke omgeving. Ben je op zoek naar slim gebouwbeheer? Dan is Doorcy vanaf nu dus ook geschikt voor jou!

Gebruik maken van deze functie

Deze nieuwe functie is niet met ieder type Doorcy mogelijk. Wil je ook zelf gebruikers toe kunnen voegen? Neem contact op met Doorcy voor meer informatie over deze feature en om te kijken of jouw Doorcy hier ook gebruik van kan maken.

Terug naar overzicht