Doorcy maakt slimme toegang mogelijk via smartwatches

Geplaatst op:

Doorcy heeft een nieuwe functie gelanceerd die het nog makkelijker en sneller maakt om toegang te krijgen tot verschillende locaties. Met de nieuwe functie kunnen gebruikers nu ook scenes starten via hun smartwatch, zonder dat ze hun telefoon nodig hebben.

Met de nieuwe functie kunnen gebruikers hun favoriete scenes selecteren en starten via hun smartwatch, of het nu een Apple Watch of een Android Wear is. Scenes zijn vooraf ingestelde combinaties van apparaten die met één druk op de knop geactiveerd kunnen worden. Zo kunnen gebruikers een gebouw nu nóg sneller en gemakkelijker aansturen, zonder dat ze daarbij hun telefoon hoeven te pakken.

Geen telefoon meer nodig

Deze nieuwe functie is handig in talloze situaties wanneer je je telefoon niet direct in je handen hebt. Bijvoorbeeld wanneer je telefoon onderin een tas ligt of wanneer je aan komt rijden en de poort alvast open wil doen. Met Doorcy kun je nu al deze dingen doen met een simpele tik op je pols.

Apple Watch en Android Wear

Door de Doorcy technologie te koppelen aan de technologie van deze smartwatches van Apple en Android, wordt het mogelijk om draadloos informatie uit te wisselen. Doorcy gebruikt deze technologie om te communiceren met de apparaten die met Doorcy verbonden zijn, en zo scenes te starten. Doorcy is hiermee een pionier op het gebied van slimme toegang via smartwatches.

Bekijk de video

Terug naar overzicht