Ontwerp zonder titel (90).png

Flexibel toegangsbeheer

De toegangsoplossingen van Salto zijn vanaf nu overal ter wereld te sturen met Doorcy. Dit betekent dat je vanaf nu mensen toegang kunt verlenen tot je pand, waar je ook bent. Alle voordelen van Doorcy kunnen nu ook worden toegepast op deuren met een Salto product. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een deur te openen met onze QR-code techniek en een virtueel codebedienpaneel. Deuren kunnen zelfs inputgestuurd geopend worden. Hierdoor wordt je toegangsbeheer nog eenvoudiger en flexibeler.

Eenvoudige installatie

Huidige locaties met Salto kunnen moeiteloos worden uitgebreid met de eenvoudig te installeren Doorcy. Dit betekent dat een pand dat al voorzien is van Salto producten nu gestuurd kunnen worden via Doorcy. Extra kabels of een lastige installatie zijn hiervoor niet nodig, je kunt vrijwel direct aan de slag. Hierdoor is het voor klanten mogelijk om hun toegangssystemen snel en gemakkelijk uit te breiden.

Combineren met andere systemen

De samenwerking tussen de producten van Doorcy en Salto betekent ook dat de Salto gecombineerd kan worden met andere systemen, zoals verwarming, verlichting, poorten, enz. Hierdoor wordt een geïntegreerde, naadloze en geautomatiseerde oplossing geboden voor het comfort van gebouwen.

Partners in oplossingen

Jeroen de Laat, mede-eigenaar van Doorcy, is een pionier in de slotenbranche. In 1997 sloot hij zich aan bij zijn vader Wiek de Laat om samen het gelijknamige bedrijf te runnen. Mede door zijn passie voor het vak, groeide dit bedrijf uit tot dé expert op het gebied van hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen.

In de loop der jaren heeft Jeroen een sterke band opgebouwd met Salto. Zijn passie voor hang- en sluitwerk in combinatie met techniek, hebben ervoor gezorgd dat er altijd een goede match was tussen zijn visie en die van Salto. Beide zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor hun klanten.

man-doing-his-self-care-ritual.jpg

Deze innovatieve partners vinden elkaar nu opnieuw in het ontwikkelen van oplossingen voor klanten van Doorcy en Salto. Hun kennis, ervaring en gezamenlijke passie voor de branche zorgt ervoor dat ze altijd streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Hiermee hebben zowel Doorcy als Salto een krachtige combinatie in handen die de slotenbranche kan vernieuwen én verbeteren.

Salto: toonaangevend in toegangscontrole

Voor Salto zijn kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van toegangscontrole van groot belang. We vinden het een eer dat Doorcy niet alleen voldoet aan de hoge normen van Salto, maar zelfs een technology partner wordt. Doorcy is dan ook – net als Salto – toegewijd aan het bieden van hoogwaardige en betrouwbare toegangscontrole-oplossingen voor klanten.

Als toonaangevende fabrikant en leverancier van toegangscontrole-oplossingen levert Salto producten voor verschillende toepassingen. Hun producten komen voor in verschillende sectoren. Van kantoren tot ziekenhuizen en hotels. Het bedrijf is opgericht in 2001 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als innovatieve leverancier van toegangscontrole-oplossingen van hoge kwaliteit.

Het specialisme van Salto ligt op het gebied van elektronische toegangscontrole, waarbij gebruik wordt gemaakt van slimme, draadloze technologie om de toegang tot gebouwen en ruimtes te beheren. Het bedrijf biedt een breed scala aan oplossingen, waaronder toegangscontrole op afstand, toegangscontrole op basis van mobiele apparaten en cloud-gebaseerde toegangscontrole. De oplossingen van Salto passen daarmee perfect bij Doorcy. Salto zegt over hun technology partners: " Het SALTO Technology Partner-programma stelt SALTO Technology Partners in staat om een koppeling te maken met de toegangscontrole technologieplatformen van SALTO en hun oplossingen te integreren en te certificeren met het intelligente productportfolio van SALTO. We zijn vooral gericht op hoogwaardige integraties die zich vertalen in verbeterde toegangscontrole oplossingen voor klanten en operationele verbeteringen voor gebouwbeheer. Onze successen resulteren in een grotere marktacceptatie voor zowel SALTO als onze technology partners."