Favorietenscherm in app verbeterd

Geplaatst op:

Het favorietenscherm in de app is verbeterd! Zo kun je sneller en makkelijker je favoriete scenes bedienen. In het favorietenscherm zie je namelijk al je favoriete scenes in één oogopslag en ze starten of stoppen met één tik.

Met de nieuwe update van de app kun je zelf bepalen welke scenes je als favoriet wilt markeren en ze eenvoudig toevoegen of verwijderen van het favorietenscherm. Je kunt dit doen door op het tandwiel te klikken in het scenes-tabblad, en daarna de scene te selecteren die je als favoriet wilt markeren. Er opent dan een nieuwe pagina met ‘scene instellingen’. Hier staat nu ‘deze scene als favoriet markeren’ met een ster-icoon. Als je hierop klikt, wordt de scene toegevoegd aan het favorietenscherm. Je kunt de scene ook weer verwijderen van het favorietenscherm door opnieuw op het ster-icoon te klikken.

Gemakkelijker meerdere locaties beheren

De nieuwe functie is vooral handig als je meerdere locaties beheert. Je kunt dan bijvoorbeeld op één scherm je thuislocatie en je kantoor beheren, zonder dat je steeds van tabblad hoeft te wisselen. Je kunt ook verschillende scenes combineren voor verschillende situaties, zoals een scene voor als je weggaat en een scene voor als je thuiskomt.

Favoriete scenes toevoegen

Het favorietenscherm vind je onderin het tabblad favorieten in de app. Je hebt de laatste update van de app nodig om gebruik te kunnen maken van deze functie. Als je de app nog niet hebt, kun je deze gratis downloaden in de App Store of de Google Play Store.

Terug naar overzicht