Schermafbeelding 2023-04-12 103026-2.jpg

QR code scanner

Er wordt bij Doorcy en Salto alles aan gedaan om de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid te behalen, maar ook om bestaande oplossingen te vernieuwen en te verbeteren. Doorcy was al beschikbaar in combinatie met een QR-code scanner, maar nu is deze techniek ook beschikbaar in combinatie met Salto beslag en cilinders. Dit betekent dat gebruikers een deur die is uitgerust met Salto beslag kunnen openen in combinatie met een QR-code en een digitale cijfercombinatie. Gebruikers met de app scannen de QR code waarna de deur open gaat. Ook bezoekers zonder de Doorcy app kunnen de deur openen. Zij scannen de QR-code met een QR-code scanner op hun smartphone, waarna ze een eerder ontvangen cijfercombinatie invullen op het codebedienpaneel.

Meer gemak

Deze functie is handig in verschillende omgevingen, bijvoorbeeld op flexplekken en in hospitality-toepassingen. Zo hoeven gasten geen fysieke sleutel meer te gebruiken, wat meer gemak biedt. Daarnaast kunnen eigenaren of beheerders op afstand toegang verlenen of intrekken aan hun gasten voor meer flexibiliteit en veiligheid.

Schermafbeelding 2023-04-12 103104.png
Doorcy Mini video.jpg

Video

Benieuwd naar de QR-code scanner in combinatie met het Salto deurbeslag? Bekijk de werking van deze techniek in deze video.