Het slimme deurbeleid voor iedereen

Organiseer met één tool een vriendelijk en volledig deurbeleid voor consumenten, ondernemers en gemeenten. Maak kennis met Doorcy.

iphone background
macbook background
 
imac background

Hoe werkt het?

Met Doorcy wordt het uitvoeren van een duidelijk en prettig deurbeleid gemakkelijk. Door de combinatie van een fysiek stoplicht en een online platform weten zowel consumenten als bedrijven en gemeenten precies waar het druk of juist rustig is. Zo helpt Doorcy een veilige omgeving te creëren voor iedereen.

Met behulp van de app bepalen ondernemers gemakkelijk welke kleur het stoplicht bij de ingang weergeeft. Bij rood is het vol, bij oranje is het bijna vol en bij groen is er nog voldoende plek. Consumenten kunnen in de Doorcy app eenvoudig zien of het druk is op hun plaats van bestemming. Doordat het gebruik van de app volledig anoniem gebeurt wordt er geen privacygevoelige informatie opgeslagen. 

Doorcy zorgt dus voor meer rust onder medewerkers en een transparante communicatie naar bezoekers, maar ook voor gemeenten en veiligheidsdiensten is deze tool een uitkomst. Het overzichtelijke dashboard bevat essentiële data die hen helpt bij het maken van beslissingen. Door gericht te kunnen voorspellen kunnen veiligheidsdiensten tijdig op de hoogte worden gebracht.

Het stoplicht

Simpele signing en voor iedereen duidelijk.

Kom binnen!
Er is bijna plek, even wachten.
Het is vol, meld je aan voor de virtuele wachtrij!
Bekijk alle features

De app

Een gratis app voor gebruikers waarmee ze gemakkelijk zien waar je zo naar binnenloopt of je nog even moet wachten. Door je in een virtuele wachtrij te zetten krijg je een push melding wanneer je wel terecht kan. Super simpel, en wel zo veilig.

Bekijk alle features
iphone background

Alle voordelen op een rijtje

Voordelen consument

 • Nooit meer in een fysieke rij aansluiten door virtuele wachtrij
 • Veilig en verantwoord winkelen
 • Gemakkelijk reserveren vanuit thuis of onderweg
 • Altijd een eerlijk beeld van de drukte
 • Notificaties ontvangen wanneer het rustig is

Voordelen voor horecazaken

 • Nooit meer mensen teleurstellen aan de deur vanwege te weinig plek
 • Gemakkelijk drukte voorspellen
 • Zelf aangeven wanneer het te druk wordt

Voordelen winkeliers

 • Geen rijen meer voor de deur
 • Meer inzicht in piekmomenten
 • Analyseren/voorspellen op welke momenten extra personeel nodig is

Voordelen evenementen organisatoren

 • Centraal aangestuurd crowdmanagement in drukke straten, stadions, festivaltenten
 • Ondersteunen van beveiligingsmedewerkers
 • Eenduidig en synchroon systeem laat minder ruimte voor discussie en eigen interpretatie

Voordelen gemeente of overheidsorganen

 • Ondernemers faciliteren
 • Snellere en makkelijkere oplossing dan handmatige systemen waar veel personeel voor nodig is
 • Gemakkelijk dashboard met overzichten voor beleidsmakers, veiligheidsrisico’s en handhaving

Waarom slim deurbeleid inzetten

Creëer een veilig, prettig en duidelijk deurbeleid met de inzet van Doorcy. Het zorgt voor meer rust onder je medewerkers en communiceer transparant naar je bezoekers. Een betaalbare oplossing die werkt voor iedereen.

De anderhalvemetersamenleving

Gezellig druk, razend druk en té druk: in 2020 werd crowd management ineens belangrijker dan ooit. Niet eerder werd er zo vaak bericht over het aantal mensen op straat, in winkels en in openbare gebouwen. Met de komst van de zogenaamde anderhalvemetersamenleving willen zowel ondernemers als bezoekers extreme drukte namelijk het liefst voorkomen. De Doorcy app is de slimme oplossing voor het managen van drukte die gebruikers ook na de coronacrisis helpt met slim deurbeleid.

De slimme tool voor goed crowd control

Van een portier bij de deur tot klantentellers en het verplicht meenemen van een winkelmandje: de afgelopen maanden hebben ondernemers en managers op allerlei manieren geprobeerd om de drukte in hun winkel, horecazaak of in goede banen te leiden. De wil voor goed crowd control is er dus wel, maar goede tools zijn nog niet voor iedereen beschikbaar. Wij willen hen helpen om de toestroom van mensen op een goede, duidelijke en eenvoudige manier te regulieren. Bij Doorcy gaan we echter een stapje verder als het aankomt op het vermijden van drukte.

imac background

Voor ondernemers én bezoekers

De oplossingen die tot nu toe zijn ontwikkeld staan namelijk vooral in dienst van ondernemers en managers. De bezoeker ziet pas bij aankomst hoe druk het is, met als gevolg dat mensen in een rij moeten aansluiten of een winkel binnengaan waar het eigenlijk te druk is naar hun zin. Met Doorcy profiteert niet alleen de ondernemer, maar ook de bezoeker van meer duidelijkheid.

Meer over het stoplicht

Hoe werkt het

Doorcy faciliteert ondernemers en bezoekers met een kant-en-klare oplossing volgens het stoplicht-principe. De herkenbare verdeling tussen groen, oranje en rood kennen we al van jongs af aan en zetten we ook in voor ons slimme deurbeleid. Groen betekent in dit geval dat het rustig is, rood staat voor druk en bij oranje moeten bezoekers opletten. 

Na het downloaden van de app kunnen gebruikers aangeven welke plek zij willen bezoeken en zichzelf in een virtuele wachtrij plaatsen. Zodra iemand veilig naar binnen kan, ontvangt de gebruiker een notificatie op zijn telefoon. Managers in de retail, horeca en gemeente krijgen bovendien meer inzicht in piekmomenten en kunnen drukte vanaf nu gerichter voorspellen. Zo blijft Doorcy ook na de coronacrisis een gemakkelijke tool voor crowd management.

De bezoekers app
galaxy_s5 background
 

Bestellen, installeren en communiceren. Geregeld.

Creëer een veilig, prettig en duidelijk deurbeleid met de inzet van Doorcy. Het zorgt voor meer rust onder je medewerkers en communiceer transparant naar je bezoekers. Een betaalbare oplossing die werkt voor iedereen.

Vroeger innovatie op de weg, nu innovatie voor de deur

Toen er nog veel minder auto’s waren, kon het verkeer op drukke kruispunten in goede banen geleid worden door een verkeersagent. Zo’n agent stond dag in dag uit druk gebarend midden op straat. Maar hoe meer auto’s er de weg op gingen, hoe moeilijker het voor verkeersagenten werd om verkeer veilig te laten oversteken. De komst van het stoplicht bood soelaas. Hetzelfde is eigenlijk het geval bij crowd management. Jarenlang kon de toestroom van bezoekers in goede banen worden geleid zonder al te veel hulpmiddelen. Dit jaar heeft daar echter verandering in gebracht. Om te voorkomen dat ondernemers zich de hele dag als een soort verkeersagent moeten bemoeien met crowd control, biedt Doorcy als een digitaal stoplicht de oplossing voor deurbeleid.

Hoe werkt het?

Net als een stoplicht werkt Doorcy met een kleurcodering. Iedere locatie die Doorcy gebruikt om de toestroom van bezoekers te regulieren kan aangeven hoeveel mensen er tegelijk binnen mogen zijn. De bekende er herkenbare driedeling geeft gebruikers van de app aan waar het druk is.

Probeer het zelf

Rood

het is vol en er is geen plek meer om naar binnen te gaan. Reserveer een plek in de virtuele wachtrij en ontvang een notificatie wanneer je naar binnen kunt gaan. En nog wat meer coole tekst over de virtuele wachtrij en dat soort zaken

Oranje

het is druk, maar er is nog ruimte. Reserveer alvast een plek voor de zekerheid.

Groen

het is rustig en er is nog voldoende ruimte. Je kunt direct doorlopen.

iphone_6plus background

Handmatige afstandbediening

Stoplicht voordeur

Gemakkelijk via app te bedienen, gratis te downloaden in de appstore of playstore. Evt los verkrijgbaar een afstandbediening
Gemakkelijk te monteren en installeren. Er komt een standaard ophang beugel bij. Extra beugel arm of andere ophangsystemen verkrijgbaar in de webshop.
Rood is vol. automatisch gecommuniceerd op je eigen website, social media kanaal en in de Doorcy app.
Oranje er is bijna plek, mensen die zich hebben inschreven in de virtuele wachtrij krijgen nu een melding om alvast richting locatie te komen. Het verspringen kan met de app handmatig gedaan worden of je koppelt het aan het bezoekerstel systeem. (niet bijgeleverd)
Groen er is weer plek, online duidelijk zichtbaar dat mensen weer terecht kunnen. Mensen die ingeschreven staan voor de wachtrij krijgen nu een push melding. Hoelang die op groen bestaand zit gekoppeld aan het telsysteem of is handmatig te bedienen met de app.
Via QR code scannen kunnen mensen zich meteen inschrijven voor de virtuele wachtrij van jou winkel of zaak. Dit kan anoniem het is dus niet verplicht om je persoonlijke gegevens achter te laten.
Gemaakt van stevig en hufterproof materiaal. In de shop zijn binnen en buiten versies te krijgen. De buiten versie is ip44 spatwater dicht en zal dus ook blijven functioneren buiten in een hevige regenbui. De binnenvariant kan niet tegen dit soort weersinvloeden.

Plug & play model

 

Stoplicht inclusief bevestiging materiaal binnen.
Dit stoplicht is te bedienen met de app, en dient daarvoor ook verbonden te zijn met de wifi.
Handleiding voor installatie en gebruik is meegeleverd.
De app voor en het gebruik ervan is gratis en te downloaden in de Apple app store en Google play store.
Voor uitgebreide functies, koppelingen en dashboards dient u een premium abonnement af te sluiten, dit kan hier.
U kunt ook via de app upgraden naar een premium abonnement.

 

Technische gegevens :

 • Breedte : 25 cm
 • Hoogte :  55 cm
 • Gewicht : 1200 gram
 • Materiaal : Aluminium & plastic
 • Voeding : 230 volt aansluiting, voeding van 12 volt laagspanning
 • Kabellengte: 3 meter

Veilig en verantwoord opstap

Vermijd drukke plekken, en ga gerichter opstap, winkelen of een terrasje pakken.

Nooit meer lang wachten aan de deur

Zet jezelf in de virtuele wachtrij en krijg een push notificatie als het weer rustig is.

Weergave kan op sommige schermen onduidelijk zijn of niet kloppen.

Wij adviseren de demo app te bekijken op telefoon.

Open demo app fullscreen
iphone_6plus background

Gemakkelijk en anoniem te gebruiken

Zonder account te gebruiken en volledig geanonimiseerde data. En toch een gemakkelijk te gebruiken app die je verder helpt.

Altijd een eerlijk beeld van de drukke plekken

Door de combinatie van data en sturing van de locaties wordt altijd een eerlijk beeld gegenereerd van de drukte. Zo wordt je niet voor de gek gehouden

Doorcy voor ondernemers


De horeca, retail en andere publieke ruimtes zijn erop gemaakt om mensen te ontvangen. Toch heeft iedere ruimte een bepaalde maximale capaciteit. Wordt het te druk, dan is dit vervelend voor de bezoekers en voor jou. Daar komt nog eens bij dat te veel mensen ook veiligheidsrisico’s met zich mee kan brengen. Dat geldt voor de huidige coronacrisis, maar ook voor de brandveiligheid is crowd control onmisbaar. 

Benieuwd naar Doorcy voor jouw winkel, horecazaak of publieke ruimte?

Doorcy is voor zowel gebruikers als ondernemers gratis iedereen verkrijgbaar. In de gratis versie kunnen ondernemers hun telefoon als afstandsbediening gebruiken en de data op hun website gebruiken. Ook wordt je locatie in de map view opgenomen.  

Daarnaast is er een uitgebreidere versie van Doorcy beschikbaar. Met het abonnement van €10 per maand heb je een compleet en slim deurbeleid waarmee mensen zich in een virtuele wachtrij kunnen plaatsen, je verzamelde gegevens in kan zien en overige automatiseringszaken te beheren zijn.

macbook background
 

Privacy en Veiligheid

Tekst nog vullen…
Helemaal anonieme gegevens,
ISO 27001
Veiligheid voor je bezoekers
Niet perce de app downloaden , maar ook communiceren op je eigen kanalen en website

imac background

Dashboard vol voorspellingen

Het is natuurlijk fijn om realtime in te zien hoe druk het is voor jou en je gasten. Zo voorkom je teleurstellingen en frustraties. Maar het is nóg mooier wanneer je op basis van de verzamelde data analyses kunt maken en betere voorspellingen kunt doen over piekmomenten. In het Doorcy dashboard kun je naast de huidige status ook de geschiedenis bekijken. Hier beheer je ook de instellingen voor jouw locatie.

Maatwerk

Ben je op zoek naar een oplossing op maat? Doorcy helpt graag. De basis van ons systeem is ook op grotere schaal in te zetten voor gemeentes, city managers of grote openbare gebouwen zoals scholen.

Neem contact op

Nog vragen?
wij helpen je graag

 

U kunt uw vragen mailen naar info@doorcy.nl wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.