Partners

Onze samenwerkingspartners

SALTO Systems

Als marktleider op het gebied van intelligente elektronische toegangscontrole-oplossingen maakt SALTO innovatieve oplossingen op het gebied van beveiliging, beheer, flexibiliteit en design.

Stedaparts

Stedaparts is dé online winkel met het meest uitgebreide assortiment beveiligingsproducten. Deze webshop levert niet alleen de producten, maar zorgt ook voor uitgebreid advies en een vakkundige installatie.

Gemeente Meierijstad

Deze gemeente beheert meerdere locaties waar beheerders en bezoekers samen gebruik van maken. Via Meierijstad Beweegt wordt de sportvraag en het sportaanbod op verschillende accommodaties in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenerode samengebracht.

iLOQ

iLOQ is toonaangevend in de ontwikkeling van digitale en mobiele sluitsystemen. De batterij- en kabelvrije systemen zijn veilig en duurzaam en bieden betrouwbare toegang tot de gebouwen waar we wonen en werken.

Sera Business Design

Sera Business Design denkt mee in de automatisering van bedrijfsprocessen. Zij ontwikkelden Dataduiker: software die het voor bezoekers en medewerkers van zwembaden een stuk aangenamer, makkelijker en sneller maakt om hun doel te bereiken.