Onze producten

Maak kennis met de oplossingen van Doorcy

Doorcy Mini

Compleet gebouwbeheer vanaf één plek.

Lees meer

Doorcy Maxi

Compleet gebouwbeheer vanaf één plek.

Lees meer

Doorcy Stoplicht

De oplossing voor een slim deurbeleid.

Lees meer

Doorcy Mini of Maxi

Doorcy is er voor iedereen. Van een woning tot een gebouw waar dagelijks honderden mensen in- en uitlopen: wij willen dat iedereen gebruik kan maken van deze slimme oplossing.

Doorcy Maxi is speciaal ontworpen voor gebruik in grotere gebouwen waar veel gebruikers in- en uitlopen. Met geavanceerde functiemogelijkheden zijn de mogelijkheden van Doorcy Maxi eindeloos. Er zijn echter ook situaties waarin die eindeloze mogelijkheden niet noodzakelijk zijn. Voor situaties waarin slechts een aantal apparaten bediend hoeven te worden, is Doorcy Mini zeer geschikt.

Kosten

De prijs van Doorcy Maxi is afhankelijk van het aantal gebruikers, relais en API’s. De prijs van Doorcy Mini is vastgesteld in een vijfjarig abonnement.

Welke Doorcy past bij jou?

Benieuwd welke Doorcy het beste past bij jouw situatie? Eén van onze specialisten denkt graag met je mee. Neem contact met ons op, of bekijk hieronder welke Doorcy het best bij je specifieke behoeften past.

Aantal Doorcy’s op 1 locatieAfmeting relaisboxMaximaal aantal relaisAantal gebruikersLan4GAPI-koppeling mogelijk
Doorcy Mini119 x 12 x 8,5 cm450 inbegrepen in abonnement, tegen meerprijs
uitbreidbaar

(Tegen meerprijs van €60)
X
Doorcy MaxiOneindig, €100 per Doorcy per jaar24 x 19,5 x 10 cm24 per Doorcy, €10 per relais per jaarGeen vast aantal gebruikers inbegrepen, €0,69 per
gebruiker per maand

(Tegen meerprijs van €60)