Doorcy Maxi

Het complete gebouwbeheer online

doorcy-relaisbox-app.png

Doorcy Maxi

Met Doorcy is het eindelijk mogelijk om verschillende componenten in een gebouw met één gemakkelijke tool te bedienen. Onze simpele, maar doeltreffende hardware vervult hiermee een lang gekoesterde wens van veel gebruikers om bestaande systemen aan elkaar te koppelen. Daarmee komt er een einde aan onduidelijke bediening die ruimte overlaat voor fouten, zoals het onveilig afsluiten van deuren of het onnodig laten branden van verlichting.

Met Doorcy Maxi kunnen deuren, rolluiken, alarmen, verwarming, verlichting, kluisjes en poorten op afstand bestuurd worden. Het systeem bestaat uit een relaisbox in combinatie met een app. De relaisbox wordt verbonden met de te bedienen apparaten en de Doorcy app.

Hoe werkt Doorcy Maxi?

Door vanuit je Doorcy app een signaal naar de relaisbox te sturen, verandert de stroomtoevoer naar je apparaten en worden deze in- of uitgeschakeld. Met de Doorcy app wordt een smartphone of tablet dus een overzichtelijke tool voor gebouwbeheer. Daarmee komt er een einde aan onduidelijke bediening die ruimte overlaat voor fouten, zoals het onveilig afsluiten van deuren of het onnodig laten branden van verlichting.

Met de app kunnen beheerders het gebouwbeheer op afstand uitvoeren, zonder dat ze fysiek aanwezig hoeven te zijn in het gebouw. Dit maakt het systeem uitermate geschikt voor verhuur van ruimtes of gebouwen.

doorcy-zwembad-schijndel (3).jpg


De voordelen van online gebouwbeheer

Met Doorcy Maxi hebben beheerders altijd en overal inzicht in het gebouw. Door een gedeelte van het beheer te automatiseren, kan er energie bespaard worden en de veiligheid verhoogd. Zo wordt de verlichting bijvoorbeeld automatisch uitgeschakeld wanneer er geen reservering is en hebben mensen zonder verleende toegangsrechten ook geen toegang meer tot een pand.

Met de app kunnen beheerders de relaisbox op elk moment bedienen, zelfs als ze niet in het gebouw zijn. Dit maakt het systeem flexibel en geschikt voor diverse situaties. Doorcy Maxi is niet alleen aan te sluiten op verlichting en sloten, maar ook op andere systemen, zoals verwarming, ventilatie en alarmen. Hierdoor kan het gebouwbeheer efficiënter worden uitgevoerd.

 • Eenvoudige bediening van complexe systemen
 • API koppelingen met eigen systemen mogelijk, bijvoorbeeld voor reserveringen
 • Gebruikersrechten gekoppeld aan reserveringen, met aanpasbare schakelrechten per groep
 • Duurzaam door minder onnodig energieverbruik
 • Extra veiligheid doordat ruimte (of het complete gebouw) uitsluitend toegankelijk is voor bevoegden
 • Meerdere locaties in één app beheren
 • Zorgeloze installatie door bevoegde installateur uit ons netwerk
 • Levenslange garantie
 • Geofence
 • Gratis (beheerders)app
 • Oneindige mogelijkheden voor relais, scenes en inputs
 • Overal te bedienen door cloud-based oplossing
doorcy-de-streepen.png

API’s

Doorcy Maxi kan gekoppeld worden aan verschillende API's. Door de koppeling met API's voor bijvoorbeeld reserveringen, kan het systeem automatisch de relaisbox aansturen, afhankelijk van de reserveringen.

De mogelijkheden van Doorcy Maxi zijn onbegrensd in combinatie met API’s.

Meer over Doorcy API's

Meerdere Doorcy's op 1 locatie

Met Doorcy Maxi kun je apparaten op afstand bedienen. Dit doen we met behulp van een relaisbox. Een relais is een soort van elektronische knop die je kunt gebruiken om de stroomtoevoer naar een apparaat te regelen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een deur, alarm of verlichting op afstand kunt aan- of uitzetten.

Relais

Een Doorcy Maxi relaisbox bevat 24 relais. Wil je meer dan 24 apparaten aansturen, dan zijn er dus meerdere Doorcy’s nodig. Wanneer er meerdere Doorcy’s op één locatie aanwezig zijn, worden deze wel op dezelfde plek in de Doorcy app weergegeven. Zo blijft het beheer en gebruik van een gebouw gebruiksvriendelijk.

4DC0DA.original.png

Prijzen

Met Doorcy kunt u de toegang tot uw gebouw(en) beveiligen en automatiseren. Of u nu een klein kantoor of een groot complex hebt, wij hebben een oplossing op maat voor uw behoeften.

Ontvang een offerte op maat

Doorcy Maxi is verkrijgbaar vanaf €299,-.

De uiteindelijke prijs varieert en is afhankelijk van het aantal Doorcy's, het aantal gebruikers en het aantal relais dat u nodig hebt. Neem contact met ons op om een offerte op maat te krijgen en ontdek hoe Doorcy uw beheersbehoeften kan ondersteunen.

Neem contact op met een Doorcy specialist

Specificaties

 • Afmetingen Doorcy Maxi relaisbox: 24 x 19,5 x 10 cm
 • Voeding: 12V 2A
 • Aantal inputs voor spanningsarme signalen: 8
 • Maximaal aantal relais op 1 box: 24
 • Relais: 10A 250 VAC (12A 125 VAC)
 • Standaard ethernet 10/100 RJ45
doorcyrelais-product.jpg

Meer informatie over Doorcy Maxi?

Ons team vertelt je graag meer! Neem contact met ons op.

Luuk Keetels

Doorcy specialist
085 0482 639