Doorcy Mini

Controle over je gebouw met één druk op de knop

doorcy-relaisbox-app-mini.png

Doorcy Mini

Wanneer je op zoek bent naar een slimme manier om een poort, garage of verlichting aan te sturen, is Doorcy Mini de ideale oplossing.

Doorcy Mini maakt het mogelijk om verschillende apparaten in een gebouw op afstand te bedienen via een gebruiksvriendelijke app. Met de Doorcy Mini kunnen maximaal vier apparaten op afstand bediend worden. Dit maakt Doorcy Mini zeer geschikt voor het eenvoudig schakelen van bijvoorbeeld een poort, lamp en alarm. Wil je meer dan vier apparaten kunnen schakelen of wil je meer beheerdersfuncties? Bekijk dan de Doorcy Maxi.

Hoe werkt Doorcy Mini?

Doorcy Mini bestaat uit een relaisbox en een app. De relaisbox wordt verbonden met de te bedienen apparaten en de Doorcy app. Door vanuit je Doorcy app een signaal naar de relaisbox te sturen, verandert de stroomtoevoer naar je apparaten en worden deze in- of uitgeschakeld. Met de Doorcy app verandert je smartphone dus in je persoonlijke remote control.

Of je nu thuis, op kantoor of op je vakantiebestemming bent: met Doorcy Mini kun je vanaf iedere locatie je apparaten bedienen.

doorcy-mini.png


De voordelen van Doorcy Mini

Met Doorcy Mini heb je altijd en overal controle over je gebouw. Zo verhoog je de veiligheid en het gebruiksgemak van een pand eenvoudig.

 • Gemak: De app maakt het mogelijk om apparaten zoals een poort, verlichting of deur van een gebouw op afstand te bedienen, waardoor je niet fysiek aanwezig hoeft te zijn om deze te openen of te sluiten.
 • Veiligheid: Door de poort, verlichting en deur op afstand te kunnen bedienen, kun je bijvoorbeeld de verlichting aanzetten voordat je thuiskomt, waardoor je huis er bewoond uitziet en inbrekers afschrikt.
 • Tijdsbesparing: De app bespaart tijd door het vermijden van het fysiek openen en sluiten van de poort, verlichting en deur.
 • Energiebesparing: De app kan ook worden gebruikt om de verlichting van een gebouw op afstand te bedienen, waardoor je de verlichting kunt uitzetten of dimmen wanneer je het niet nodig hebt, en zo energie besparen.
 • Toegangscontrole: De app kan ook worden gebruikt om toegang tot een gebouw te regelen. Bijvoorbeeld door het toewijzen van tijdelijke of permanente toegangscodes voor bepaalde personen.
 • Monitoring: De app kan ook gebruikt worden om de status van de poort, verlichting en deur te monitoren en zo de toegang van onbevoegde personen te detecteren en te verhinderen.

Relaisbox

Met Doorcy Mini kun je apparaten op afstand bedienen. Dit doen we met behulp van een relaisbox. De Doorcy Mini relaisbox bevat vier relais. Elk relais kan maar één apparaat aansturen.

Relais

Een relais maakt een schakeling van een apparaat mogelijk van 1 tot 250 Volt. Dit betekent dat je bijvoorbeeld je poort, verlichting of alarm op afstand kunt aan- of uitzetten.

Ontwerp zonder titel (14).jpg

Prijzen

Doorcy Mini is de ideale oplossing voor kleine tot middelgrote gebouwen waarin een aantal relais gestuurd moeten worden. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Doorcy Mini u kan ondersteunen bij het beveiligen en besturen van uw gebouw.

Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de mogelijkheden en prijzen van Doorcy Mini.

Neem contact op met een Doorcy specialist

Specificaties

 • Afmetingen Doorcy Mini relaisbox: 19 x 12 x 8,5 cm
 • Voeding: 12V 2A
 • Spanningsarme input
 • Maximaal aantal relais: 4
 • Aantal inputs voor spanningsarme signalen: 8
 • Relais: 10A 250VAC
 • Standaard ethernet 10/100 RJ45
doorcyrelais-product.jpg

Meer informatie over Doorcy Mini?

Ons team vertelt je graag meer! Neem contact met ons op.

Jeroen

Contactpersoon StedaParts
info@stedaparts.nl
06 53 34 01 36

Luuk Keetels

Contactpersoon StedaParts
info@stedaparts.nl
085 0482 639