Wie is Doorcy?

Achter Doorcy zit een team van gezelligheidsdieren. Is er ergens iets te doen, dan zijn we er graag bij. En laten we eerlijk zijn: gezelligheid gaat vaak gepaard met de komst van andere mensen. Een leeg terras of een museum waar je helemaal alleen bent is vaak minder sfeervol. De lijn tussen gezellig druk en té druk is echter dun. Zeker tijdens een pandemie moet drukte beheersbaar zijn.  Precies om die reden hebben wij Doorcy ontwikkeld.

Hoe is het ontstaan?

Gesloten winkels, stille sportscholen, uitgestorven cafés en lege straten. Het jaar begon nog nooit zo rustig als in 2021. Op 14 december kondigde Mark Rutte een lockdown aan die nog altijd voortduurt. Tegelijkertijd koppen kranten zo nu en dan het tegenovergestelde: “Koopjesgekte Black Friday drijft burgemeesters tot wanhoop” en recent nog “Drukte in parken vanwege mooi weer, politie grijpt op aantal plekken in”. Kortom, de wereldwijde verspreiding van het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat het crowd management belangrijker is dan ooit. Ook horecaondernemer Thomas de Groot merkte in de zomer van 2020 dat het maximum aantal bezoekers moeilijk te handhaven was in zijn café. Met zijn vrienden Joep van Liempd en Bas van Diejen bedacht hij een slim stoplicht dat niet alleen fysiek voor de deur zichtbaar is, maar waarbij mensen ook thuis of onderweg de drukte al kunnen checken via de website, social media of app. Na maanden van ontwikkelen zijn Thomas, Joep en Bas klaar om de wereld te veroveren met Doorcy, de naam die dit slimme deurbeleid kreeg.

Lees het hele persbericht

Ons team

Doorcy is ontwikkeld door een team van enthousiaste techneuten dat altijd op zoek is naar manieren hoe het beter kan. Omdat de productie van Doorcy volledig in onze handen ligt, zijn we nooit klaar met verbeteren. Wij geloven dat dit ook meteen de kracht is van Doorcy. Door constant na te blijven denken over mogelijke aanpassingen profiteert iedereen van een tool die zichzelf blijft innoveren.

Service

Voor een goed deurbeleid is een constante werking van groot belang. Natuurlijk is het systeem super simpel te gebruiken en uitvoerig getest in praktijk om het voor iedereen fijn werkbaar te maken. Daarnaast kan het in speciale gevallen toch gebeuren dat er iets aan de hand is, dan is het wel fijn als je snel en persoonlijk geholpen wordt. We hebben er daarom voor gezorgd dat er altijd een team voor je klaarstaat wanneer het nodig is. Onze klantenservice helpt bij het implementeren van Doorcy, maar staat ook voor je klaar wanneer er onverhoopt een storing plaatsvindt. 

Samenwerking

Doorcy is een samenwerking van Guyiday en Streamlined. De merkenbouwers van Guyiday helpen bedrijven bij het ontwikkelen van een karakter dat bij ze past. Deze creatieve genieën zorgen zowel online als offline voor herkenbaarheid. Bij Streamlined worden tools ontwikkeld die verschillende processen beter, sneller of slimmer maken.

Koop nu een slimme deuroplossing

Een plug & play systeem bij u thuisbezorgd.
Gemakkelijke montage en binnen 10 minuten geïnstalleerd.

Speciaal voor pers. Ga naar extra pers pagina