Waarom slim deurbeleid inzetten

Creëer een veilig, prettig en duidelijk deurbeleid met de inzet van Doorcy. Het zorgt voor meer rust onder je medewerkers en communiceert transparant naar je bezoekers. Een betaalbare oplossing die werkt voor iedereen.

Over Doorcy

Of de maximum capaciteit van een locatie nou 5 of 500 mensen is, met Doorcy ben je slechts een paar kliks verwijderd van een vriendelijk en volledig deurbeleid. Deze totaaloplossing informeert consumenten wanneer er geen plek meer is, terwijl ondernemers controle houden over de bezetting. Doorcy bestaat uit een fysiek stoplicht bij de deur en een digitaal platform. 

Doorcy is ontstaan uit eigenbehoefte en praktijkervaring.

Lees ons verhaal

De anderhalvemetersamenleving

Gezellig druk, razend druk en té druk: in 2020 werd crowd management ineens belangrijker dan ooit. Niet eerder werd er zo vaak bericht over het aantal mensen op straat, in winkels en in openbare gebouwen. Met de komst van de zogenaamde anderhalvemetersamenleving willen zowel ondernemers als bezoekers extreme drukte namelijk het liefst voorkomen. De Doorcy app is de slimme oplossing voor het managen van drukte die gebruikers ook na de coronacrisis helpt met slim deurbeleid.

De slimme tool voor crowd control

Van een portier bij de deur tot klantentellers en het verplicht meenemen van een winkelmandje: de afgelopen maanden hebben ondernemers en managers op allerlei manieren geprobeerd om de drukte in hun winkel, horecazaak of in goede banen te leiden. De wil voor goed crowd control is er dus wel, maar goede tools zijn nog niet voor iedereen beschikbaar. Wij willen hen helpen om de toestroom van mensen op een goede, duidelijke en eenvoudige manier te regulieren. Bij Doorcy gaan we echter een stapje verder als het aankomt op het vermijden van drukte.

Meer over de software
imac background

Voor ondernemers én bezoekers

De oplossingen die tot nu toe zijn ontwikkeld staan namelijk vooral in dienst van ondernemers en managers. De bezoeker ziet pas bij aankomst hoe druk het is, met als gevolg dat mensen in een rij moeten aansluiten of een winkel binnengaan waar het eigenlijk te druk is naar hun zin. Met Doorcy profiteert niet alleen de ondernemer, maar ook de bezoeker van meer duidelijkheid.

Meer over het stoplicht

Hoe werkt het

Doorcy faciliteert ondernemers en bezoekers met een kant-en-klare oplossing volgens het stoplicht-principe. De herkenbare verdeling tussen groen, oranje en rood kennen we al van jongs af aan en zetten we ook in voor ons slimme deurbeleid. Groen betekent in dit geval dat het rustig is, rood staat voor druk en bij oranje moeten bezoekers opletten. 

Na het downloaden van de app kunnen gebruikers aangeven welke plek zij willen bezoeken en zichzelf in een virtuele wachtrij plaatsen. Zodra iemand veilig naar binnen kan, ontvangt de gebruiker een notificatie op zijn telefoon. Managers in de retail en horeca krijgen bovendien meer inzicht in piekmomenten en kunnen drukte vanaf nu gerichter voorspellen. Zo blijft Doorcy ook na de coronacrisis een gemakkelijke tool voor crowd management.

De bezoekers app
galaxy_s5 background
 

Installatie online

De installatie van Doorcy is zo eenvoudig dat je bezoekers binnen een paar minuten na ontvangst informeert over hoe druk het is in jouw zaak. Bevestig het stoplicht op de gewenste plaats, meld je locatie gemakkelijk aan via de app en beheer het stoplicht via je telefoon.

Plak tegen het raam

Door twee super sterke en herbruikbare “sticky dots” plak je gemakkelijk het stoplicht tegen de raam op een goed zichtbare plek.
Alleen nog de stekker in het stopcontact en je bent live.

Informeer bezoekers

Via een handige iframe implementeer je gemakkelijk het stoplicht op jouw website, communiceer je nieuwe aanwinst via de sociale kanalen en profiteer direct van een betere toestroom van mensen.

Service

Doorcy biedt ondernemers een makkelijke manier om beter om te gaan met drukte. De installatie en het gebruik is eenvoudig door de overzichtelijke interface. Om het gebruik moeiteloos te implementeren staan wij ondernemers en managers bij tijdens de installatie.
Doormiddel van een gemakkelijke zelfhulp tool online om iedere installatie goed af te ronden of storing te verhelpen.
Daarnaast is er een uitgebreide faq sessie, en als je vraag er niet tussen staat kan een van onze vriendelijke collega’s van de klantenservice je helpen.

Helpcenter

F.A.Q.

Klantenservice

Koop nu een slimme deuroplossing

Een plug & play systeem bij u thuisbezorgd.
Gemakkelijke montage en binnen 10 minuten geïnstalleerd.

Nog vragen?
wij helpen je graag

Bekijk zelf de antwoorden op  meest gestelde vragen. Toch liever een medewerker spreken? Wij staan op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar.