Actueel

Laatste nieuws

doorcy reservering via api

Integratie van Salto in Doorcy scenes voor meer flexibiliteit

Doorcy biedt nu de mogelijkheid om Salto-producten direct in scenes te integreren, waardoor onze gebruikers nu nog meer mogelijkheden hebben voor flexibel toegangsbeheer. Gebruikers kunnen nu eenvoudig een Salto-slot toevoegen aan een scene, waardoor ze op afstand de toegang tot hun panden kunnen beheren.
doorcy reservering via api

Efficiënt locatiebeheer: pincodebeheer en scènestarts zonder hardware

Met de nieuwste update van Doorcy kunnen reserveringen direct worden gestart via een QR-code, zonder dat je daarvoor dure hardware of externe systemen nodig hebt. Daarnaast is het mogelijk om een tweede pin uit te reiken die pas werkt als de hoofdgebruiker de reservering heeft gestart. Dit betekent dat je reserveringen nu snel en moeiteloos kunt starten, zonder handmatige handelingen of extra kosten voor hardware.

Favorietenscherm in app verbeterd

Het favorietenscherm in de app is verbeterd! Zo kun je sneller en makkelijker je favoriete scenes bedienen. In het favorietenscherm zie je namelijk al je favoriete scenes in één oogopslag en ze starten of stoppen met één tik.

Een poort openen is en blijft gratis met Doorcy

De afgelopen weken hebben we gemerkt dat er een belangrijke ontwikkeling in de markt van toegangscontrole plaatsvindt. Veel systemen die gebruik maken van een gsm module of een belmodule om de poort te openen, kunnen dit niet meer gratis doen. Doordat flash calling niet langer wordt ondersteund door netwerkproviders, zijn sommige aanbieders genoodzaakt om deze kosten door te berekenen aan hun gebruikers.

Scenes stoppen met een input

Hoe vaak gebeurt het niet dat je vergeet om een scene te stoppen die je eerder hebt gestart? Met de lancering van onze nieuwe functie krijg je meer controle over het stoppen van je scenes. Zo voorkom je onnodig energieverbruik en zorg je voor een veiligere omgeving. Met de nieuwe functie kun je een input gebruiken om een andere scene te stoppen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen dat de verlichting en verwarming uitgaan op het moment dat het alarm wordt ingeschakeld.

Laat je scenes starten of stoppen op basis van zonsopgang, zonsondergang of een vaste tijd

Doorcy geeft je vanaf nu nóg meer controle over je scenes door ze automatisch te laten stoppen op basis van zonsopgang, zonsondergang of een vaste tijd. Dit is handig voor bijvoorbeeld het sluiten van een poort, het aanzetten van de buitenverlichting of het creëren van een sfeer.

Doorcy maakt betalen via QR code mogelijk

Betalen met je smartphone via een QR code, zonder gedoe met contant geld of pinpassen. Dat is wat de nieuwe functie van Doorcy mogelijk maakt. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om via Doorcy te betalen na het scannen van een QR code. Zo worden paslezers, pinapparaten en barcodelezers overbodig. Bezoekers scannen met hun smartphone de sticker met QR code, waarna ze direct kunnen betalen via iDEAL. Dit is handig voor bijvoorbeeld een openbaar toilet, een parkeergarage of een fietsenstalling.

Doorcy introduceert nieuwe functie voor flexibele toegang

Vanaf nu kun je met Doorcy Midi en Doorcy Maxi toegang verlenen aan personen tussen bepaalde tijden en datums, zonder dat je een eigen reserveringssysteem nodig hebt. Door de lancering van deze functie wordt het nog eenvoudiger om toegang aan medewerkers en bezoekers te verlenen.

Push- en sms-berichten voor digitale receptie

Doorcy staat vooral bekend als een online beheerder die het mogelijk maakt om deuren en verlichting te bedienen via de Doorcy app. De mogelijkheden van Doorcy reiken echter veel verder. Zo hebben we op basis van onze bestaande technieken een digitale receptie ontwikkeld. Deze slimme oplossing kan bijvoorbeeld gebruikt worden in verzamelgebouwen, waar geen receptionist aanwezig is. Met de digitale receptie kan de bezoeker op een touchscreen aangeven dat hij of zij aanwezig is voor een afspraak. Doorcy geeft vervolgens middels een melding door aan de persoon waar de bezoeker een afspraak mee heeft, dat zijn of haar afspraak aanwezig is.

Incidentele bezoekers eenvoudig toegang verlenen met pincode

Heb je wel eens te maken met incidentele bezoekers die je toegang wil geven tot je locatie? Bijvoorbeeld een leverancier, een klant of een vriend? Doorcy heeft een nieuwe functie geïntroduceerd die het inloggen met een pincode mogelijk maakt, zodat incidentele bezoekers geen gebruikersnaam en wachtwoord meer hoeven te onthouden zonder dat je in hoeft te leveren op de veiligheid of controle van je pand.

Doorcy lanceert digitale receptionist voor slimme toegang

Doorcy heeft een nieuw product toegevoegd: de Digitale Receptie. Deze digitale receptionist is een elegant staande terminal bij de ingang die naadloos samenwerkt met onze mobiele app. Deze innovatieve oplossing biedt talloze voordelen. Met de Digitale Receptie kun je je gasten vriendelijk en efficiënt verwelkomen, zonder zelf aanwezig te hoeven zijn.

Nieuwe QR-codes met eigen unieke stijl voor locaties

Doorcy heeft een nieuwe functie geïntroduceerd die het nog persoonlijker en herkenbaarder maakt om toegang te krijgen tot verschillende locaties.

Doorcy breidt instellingen tabblad uit in de app

Doorcy heeft een nieuwe functie toegevoegd aan zijn app. Het instellingen tabblad, waar gebruikers hun persoonlijke gegevens en voorkeuren kunnen aanpassen, is nu uitgebreid met meer opties en informatie.

Doorcy maakt slimme toegang mogelijk via smartwatches

Doorcy heeft een nieuwe functie gelanceerd die het nog makkelijker en sneller maakt om toegang te krijgen tot verschillende locaties. Met de nieuwe functie kunnen gebruikers nu ook scenes starten via hun smartwatch, zonder dat ze hun telefoon nodig hebben.

Meer vrijheid in het toevoegen en beheren van bezoekers

Doorcy wil slim gebouwbeheer bieden aan gebruikers, zodat ze deuren, verlichting en andere apparaten kunnen bedienen via een app. Onlangs hebben we een nieuwe functie geïntroduceerd die het verlenen van toegang aan bezoekers nog makkelijker en flexibeler maakt. Met de nieuwe functie kunnen Doorcy beheerders namelijk zelf gebruikers toevoegen en beheren, zonder dat ze afhankelijk zijn van een Doorcy reseller.

Doorcy maakt inloggen makkelijker met koppelcode

Geen gebruikersnaam en wachtwoord meer onthouden of invoeren om je slimme toegang te regelen: dat klinkt ideaal, toch? Dat vonden wij ook. Daarom hebben we een nieuwe functie geïntroduceerd die dit mogelijk maakt.

App nu ook beschikbaar in het Engels

De Doorcy-app is vanaf nu beschikbaar in zowel het Engels als het Nederlands. Tot nu toe was de Doorcy-app uitsluitend beschikbaar in het Nederlands, wat de toegankelijkheid voor potentiële gebruikers die de taal niet beheersen, beperkte.

Reserveringen nu nog slimmer met Doorcy

Doorcy introduceert een baanbrekende functie die het eenvoudiger maakt voor groepen om toegang te krijgen tot hun gereserveerde ruimte. Deze functie is speciaal ontwikkeld voor drukbezochte locaties zoals sporthallen.

Doorcy Maxi maakt werken in The Villy nog leuker en makkelijker

The Villy biedt bezoekers een flexibele, betaalbare werkplek waar ze zich thuis voelen. Met Doorcy wordt het nog makkelijker om gebruik te maken van hun ruimtes.

Doorcy maakt het MIVA toilet in de Glazen Boerderij toegankelijk voor iedereen

In 2021 is het amendement ‘Hoge Nood’ aangenomen in de raadsvergadering van Gemeente Meierijstad. Hierdoor moest er een mindervalidetoegankelijk toilet worden gerealiseerd in Schijndel. Dit MIVA toilet is te vinden in de Glazen Boerderij. De containerruimte is omgebouwd tot een toilet. Hierna moest het toilet dag en nacht toegankelijk gemaakt worden voor iedereen die er gebruik van wil maken. Deze veilige toegang wordt mogelijk gemaakt door Doorcy.

Meer controle met de QR code scanner!

Onlangs introduceerden we de QR-code functie in de Doorcy app. Met de lancering van deze functie is het gebruiksgemak van de Doorcy nog verder vergroot. Er kunnen QR-codes gegenereerd worden op verschillende niveaus. Zo kunnen gebruikers een QR code genereren voor een locatie of scene, maar ook voor een enkel apparaat.

Doorcy Tech Partner Salto

Sinds kort mag Doorcy zich met trots Salto Tech Partner noemen. Salto zet zich, samen met toonaangevende Tech Partners, in voor continue verbetering. Door Doorcy te koppelen aan Salto producten, wordt de bediening van de toegangsoplossingen van Salto nog eenvoudiger. Dankzij dit partnerschap kunnen we nu een innovatieve oplossing bieden die het mogelijk maakt om Salto producten te bedienen via Doorcy, waar je ook bent. Zo ontstaan er meer mogelijkheden binnen bestaande én nieuwe omgevingen.

Scannen zonder app

Eind 2022 introduceerden we de QR-code functie in de Doorcy app. De mogelijkheden van Doorcy in combinatie met QR-codes zijn vanaf nu nog verder uitgebreid.

Optionele driestandenschakelaar

De Doorcy app is wederom uitgebreid met een nieuwe functie! Dit keer hebben we het mogelijk gemaakt om een scene op drie verschillende manieren te schakelen: automatisch, aan en uit.

Fixes en nieuwe functies

We zijn blij te kunnen melden dat er nieuwe functies zijn toegevoegd aan de Doorcy app. Naast enkele kleine bugfixes zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd die het gebruiksgemak van de app ten goede komen.

Schakelen met 4G

Doorcy maakt het mogelijk om verschillende componenten in een gebouw met één gemakkelijke tool te bedienen. We staan daarbij voor simpele, maar doeltreffende hardware die aan de wensen van gebruikers voldoet. Ook de bediening van Doorcy moet aan die eisen voldoen. Tot nu toe was het echter niet makkelijk om Doorcy te laten werken op plaatsen waar geen elektra- of internetkabels lagen.

Automatisch schakelen

Doorcy is nog gebruiksvriendelijker en gemakkelijker in het gebruik nu het mogelijk is om te kiezen voor automatische schakelingen in de app. In het overzicht met relais is nu te zien of een apparaat, deur of lamp handmatig is aangezet of dat deze automatisch geschakeld worden in een scene.

Scene starten na inputpuls binnen tijdslot

Bij Doorcy blijven we onze systemen verbeteren op basis van ervaringen uit de praktijk. Onlangs bleek dat het voor veel gebruikers gemakkelijk zou zijn als een scene alleen gestart mag worden na een inputpuls binnen een tijdslot. Het starten van een scene na een inputpuls was al mogelijk, maar vanaf nu is het dus ook mogelijk om een tijdslot als voorwaarde te stellen voor het starten van een scene.

Externe API koppelingen

We werken continu aan nieuwe functies voor Doorcy. Ook nu zijn er een aantal API koppelingen toegevoegd om Doorcy nog makkelijker te beheren.

Meerdere Doorcy's aan één locatie

Wil je meerdere Doorcy's aan één locatie koppelen? Met de laatste update van de app is dit vanaf nu heel eenvoudig.

Android 8 ondersteuning

Door een nieuwe update wordt Doorcy vanaf nu ondersteund door Android 8.

Meerdere locaties en users

Als gebruiker kun je nu meerdere Doorcy's in beheer hebben en wisselen tussen de verschillende Doorcy's.

Doorcy API naar cloud

Het creëren van meer veiligheid is een van onze basisprincipes. Dit hebben we ook doorgevoerd in ons eigen product.

Reserveringen koppelen aan Doorcy

Tot nu toe werd iedere schakeling uitgevoerd met de app. Het plaatsen van een reservering was niet mogelijk...tot vandaag!

Ontwikkeling prototype

Doorcy begon als een slim deurbeleid tijdens de coronacrisis, maar werd omgebouwd tot een online beheerder voor gebouwen. De techniek werd omgebouwd, zodat er verschillende componenten in een gebouw aangestuurd kunnen worden met de Doorcy.

Samenwerking met iLOQ

Door onze samenwerking met iLOQ worden de mogelijkheden van Doorcy nog verder uitgebreid.

Nieuwe versie app beschikbaar in stores

Tot nu toe was het in de Doorcy app alleen mogelijk om complete scenes te schakelen. Met de nieuwe versie van de app, die vanaf vandaag te downloaden is in alle app stores, is het ook mogelijk om losse relais te schakelen. Tijdens de testfase werd al snel duidelijk dat het schakelen van losse relais een grote wens is.

Firmware upgrade

Wanneer Doorcy geüpdatet kan worden, moesten onze installateurs tot nu toe altijd naar de locatie. Met deze firmware upgrade is dat niet langer nodig!

Doorcy slaat nieuwe weg in

Tijdens de coronacrisis was er voor veel ondernemers en consumenten behoefte aan duidelijkheid. Wanneer we net gewend waren aan de ene maatregel, werd de volgende alweer ingevoerd. Eén van de maatregelen waar veel ondernemers moeite mee bleken te hebben, was het voeren van een duidelijk en eenvoudig deurbeleid.

Doorcy voor een slim deurbeleid

Gesloten winkels, stille sportscholen, uitgestorven cafés en lege straten. Het jaar begon nog nooit zo rustig als in 2021. Op 14 december kondigde Mark Rutte een lockdown aan die nog altijd voortduurt. Tegelijkertijd koppen kranten zo nu en dan het tegenovergestelde: “Koopjesgekte Black Friday drijft burgemeesters tot wanhoop” en recent nog “Drukte in parken vanwege mooi weer, politie grijpt op aantal plekken in”.