Nieuwe QR-codes met eigen unieke stijl voor locaties

Geplaatst op:

Doorcy heeft een nieuwe functie geïntroduceerd die het nog persoonlijker en herkenbaarder maakt om toegang te krijgen tot verschillende locaties.

Met de nieuwe functie kunnen beheerders van een Doorcy gebouw een passende QR-code genereren in de stijl van hun eigen organisatie, waarbij rechts in de QR-code het Doorcy-id of het Doorcy scene-id te zien is. Zo kunnen gebouwbeheerders hun bezoekers en medewerkers een unieke en vertrouwde ervaring bieden. 

QR code scanner

Als online beheerder maakt Doorcy het mogelijk om installaties zoals deuren, poorten, verlichting en verwarming te bedienen middels een app. Vorig jaar werd de QR-code functie geïntroduceerd in de Doorcy app. In de Doorcy app is het eenvoudig om unieke QR-codes te genereren via de admin-omgeving. Enkel beheerders met de juiste rechten kunnen dit doen. Een gescande QR-code ontsluit de bijbehorende mogelijkheden in de app, waardoor gebruikers de Doorcy kunnen bedienen. Bij apparaten biedt de gescande QR-code toegang, terwijl het scannen van een scene-QR-code de desbetreffende scene direct activeert, waardoor je specifieke locatiegebonden bediening en geavanceerde controle krijgt binnen het Doorcy systeem. 

Herkenbare locatie in uw eigen stijl 

Vanaf nu zijn de gegenereerde QR-codes dus herkenbaar gemaakt, waardoor het meteen duidelijk is dat het om een specifieke locatie gaat. Door de QR code in een passende huisstijl te genereren, zullen bezoekers direct een gevoel van herkenbaarheid en vertrouwen ervaren. Beheerders kunnen een passende QR-code genereren, printen en ophangen waar dat wenselijk is. De werking van de QR-code scanner is onveranderd. 

Veilige en praktische aansturing 

De QR-code in de Doorcy stijl is niet alleen herkenbaar en vertrouwd, maar ook veilig en praktisch. Gebruikers kunnen eenvoudig een QR-code scannen met hun smartphone en zo de deur openen of sluiten, zonder dat ze een sleutel of pasje nodig hebben. Beheerders kunnen via het online dashboard van Doorcy zien wie er toegang heeft tot welke locatie, en eventueel de toegangsrechten aanpassen of intrekken. Zo kunnen ze overzichtelijk gebouwbeheer voeren, en tegelijkertijd de veiligheid en het comfort van hun bezoekers en medewerkers garanderen. Doorcy is een veelzijdige en flexibele oplossing die geschikt is voor verschillende situaties. Of het nu gaat om winkels, horeca, kantoren, scholen, zorginstellingen of andere openbare gebouwen, Doorcy kan aangepast worden aan de specifieke behoeften en wensen van elke locatie. Doorcy is bovendien gekoppeld aan bestaande systemen, waardoor het eenvoudig te integreren is in elke omgeving. 

Constante verbetering 

Bij Doorcy zijn we continu op zoek naar nieuwe manieren om eenvoudig beheer te bieden aan beheerders, terwijl bezoekers op een slimme manier toegang verleend krijgen. Met de nieuwe functie van het genereren van QR-codes in de eigen stijl zet Doorcy weer een stap in de richting van een toekomst waarin iedereen overal makkelijk en veilig naar binnen kan."

Terug naar overzicht