doorcy carplay android auto

Slimme toegang via Apple Car Play en Android Auto

Geplaatst op:

Een sprong voorwaarts in gemak en effici├źntie: Doorcy laat je auto als je afstandsbediening gebruiken! Gebruikers hebben vanaf nu de mogelijkheid om Doorcy te besturen via twee krachtige spelers: Apple CarPlay en Android Auto. Deze integratie verandert de manier waarop we onze omgeving beheren te veranderen.

Doorcy’s mogelijkheden zijn uitgebreid naar je auto. Met slechts één tik op het scherm van je auto kun je voorgeprogrammeerde ‘scenes’ activeren. Je kunt vanaf nu dus jouw gewenste sfeer creëeren zonder het stuur los te laten!

Toegang zonder tijd te verliezen

Een ergernis van veel automobilisten is het gedoe met de afstandsbediening voor de poort of garagedeur. Vaak ligt deze ergens verstopt in het middenconsole, is de batterij leeg, of moet je wachten tot je dicht genoeg bij de poort bent om hem te kunnen openen. Doorcy laat je je poort al openen als je op de hoek van de straat bent, zodat hij open staat als je er eenmaal bent. Zo heb je toegang tot je huis of kantoor, zonder tijd te verliezen of uit te hoeven stappen. 

Met Doorcy profiteer je niet alleen van eenvoudige poortbediening. Onze oplossing gaat verder! Stel je voor: terwijl je je huis of kantoor nadert gaan de poorten open, de garagedeur omhoog en de tuinverlichting springt alvast aan. Alles wordt geregeld zonder het ongemak van wachten of uitstappen. “Dit is een reuzensprong voor het gemak van onze gebruikers,” zegt Joep van Liempd, mede-oprichter van Doorcy. “Met deze nieuwe functie willen we onze belofte van naadloos en eenvoudig slim beheer waarmaken. Doorcy is nu letterlijk een verlengstuk van je auto, waardoor je nog vlotter tussen je verschillende omgevingen kunt schakelen.”

Apple CarPlay en Android Auto: intelligentie connectie

Apple CarPlay en Android Auto zijn geavanceerde systemen. Ze smeden de perfecte band tussen je smartphone en je voertuig. Navigeren, bellen, muziek beluisteren, berichten versturen en ontvangen; alles is binnen handbereik via het autoscherm of met een simpele spraakopdracht. Apple CarPlay en Android Auto zijn ontworpen om je smartphone veiliger en intuïtiever te gebruiken terwijl je onderweg bent. Zo blijft je focus waar die hoort: op de weg. Nu Doorcy is uitgebreid met deze functie, kun je je smartphone verbinden met een auto die Apple CarPlay of Android Auto ondersteunt. Via Bluetooth of USB verbind je je telefoon en selecteer je eenvoudig de Doorcy-app op het dashboard. Vervolgens kun je jouw Doorcy-bediening via Siri of het touchscreen beheren, net zoals je dat op je smartphone zou doen.

Nieuwe dimensie voor wonen, werken en rijden

Jeroen de Laat, eigenaar van Doorcy, vertelt: “Bij Doorcy zijn we altijd op zoek naar manieren om het nog gemakkelijker te maken voor onze gebruikers om hun slimme toegang te regelen. We willen dat onze gebruikers zich thuis voelen in elke omgeving, en dat ze hun omgeving kunnen aanpassen aan hun wensen met een minimale inspanning. Met de ontwikkeling van Doorcy bediening via Apple CarPlay en Android Auto zetten we een stap in de goede richting. We zijn erg trots op deze nieuwe functie, en we hopen dat onze gebruikers er net zo enthousiast over zijn als wij.”

Deze toevoeging brengt het ultieme gemak van slim beheer nog dichterbij. Zo wordt de weg vrijgemaakt voor een toekomst waarin jouw omgeving zich precies aanpast aan jouw behoeften, altijd en overal.

Terug naar overzicht